Els vehicles espanyols ... Una de les nostres inquietuds és la de

preservar les desconegudes marques espanyoles tant d'automòbils i motocicletes com de motors i bicicletes.
En el seu fons hi estan recopilades una gran part de marques de vehicles fabricats a Espanya: Hispano Suiza, Pegaso, Orix, Ricart, David, Bultaco, Montesa, Fusté, Gobern, J&J etc.etc.

El Bonet ...
Francesc Bonet i Dalmau, va patentar i construir el 1889 el seu automòbil que quedarà com el primer dels automòbils construïts a Espanya i el seu constructor com un precursor de l'automobilisme mundial.
El Bonet forma part de la nostra història i és el punt des d'on arrenca tota la nostra industria automobilística.

Els automòbils internacionals ...
En diferents sales es poden contemplar gairebé 300 vehicles entre automòbils i motocicletes, tant europees com americanes. Els Alfa Romeo es barregen amb els Lincoln i les carrosseries Sphon amb les Fischer.

Les motos ...
Les favorables condicions climatològiques i la precària situació econòmica viscuda en la dècada dels anys 1950, han fet que la motocicleta sigui encara avui dia un dels vehicles amb més tradició al nostre país.
Montesa, Ossa, Bultaco, Derbi estan presents a la Col·lecció al costat d'altres marques menys conegudes com Iresa, Clua, Mimsa, Fusté, Montpeó o Motobic.


La biblioteca ...
La biblioteca sempre ha tingut protagonisme dins de la Col·lecció. Més de 4000 llibres d'automoció, hemeroteca, arxiu fotogràfic o els més de 15.000 catàlegs de vehicles són cita de referència en molts dels treballs d'investigació d'automoció històrica espanyola.

Print

 
 

Partners

Reinvac
Petroselva
Moto Clásica
XLII Llotja de Sils
Motor Club Girona
A.E.C.D.
feva

Xarxes socials

La nostra presencia a FacebookTwitterEls nostres videos a YoutubeLinkedin