El 2017 ha començat ple de antigues i noves propostes...

A finals de 2017, la CASC va acabar la restauració del seu RO-AN Formula 1430. Avui el RO-AN esta visible en la Sala de Vehicles Nacionals de la CASC.

Els responsables de la restauració del Nissan "Fanta Limón" de la nostre Col·lecció, feines que es fan a la fàbrica Nissan de Barcelona, han finalitzat la exhaustiva restauració mecanica, sols mecanica, que s'ha fet sobre el nostre "Fanta Limón", una restauració que ha permes que el "Fanta Limón" de nou agafes contacte amb les fines sorres dels deserts africans....

La restauració de la Patria ha tingut un fort retràs, motivat per la manca d'algunes peces claus per la seva restauració. No obstant esperem que durant el 2018, localitzem les peces que ens permetin iniciar la seva restauració. 

El FIAT Colucci que el 1962 que va participar en el G.P. de de Montecarlo de Formula Junior, practicament ja esta acabat, la seva restauració mecánica ha estat dificil i falten sols alguns detalls per tal de completar la seva restauració, conservant el seu color blau original.

Per altre banda la restauració del Ricart 166, segueix en molt bon ritme i molt possiblement durant 2018, estara totalment acabada la seva restauració. El Ricart ja ha estat exposat en diferents fires i salons a on sense dubte es un dels vehicles mes espectaculars.

2018, entrà amb força continuant amb les restauracions de dos formules amb un gran significat històric i palmarès excel•lent; el Selex ST3 nº 12 de Francisco Josa, guanyador de la primera cursa de Formula 1430 i guanyador del Primer Campionat de F1430 al final de la Temporada 1971 i el llegendari Lince 2.000 del pilot canari Hilario Gómez guanyador de mes de 22 curses de pujades en costa a les Illes Canaries. El Selex ja esta totalment acabat i entrerà a las sales d'exposició dins d'aquest anys 2018, el Lince esta penden de la seva restauració mecanica encarregada a ABF sport, i que esperem estigui enllestida a finals d'any. 

Tambe s'han iniciat les obres de restauració d'un Austin Seven de 1925 carrosseria Capella, un projecte per acabar el 2019.

En la CASC segueix viu l'esperit del seu fundador Salvador Claret i Naspleda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print

foto

loryc restaurat

Fotografia © S.Claret

foto

Ricart 166

Fotografia © CASC

foto

FIAT Colucci

Fotografia © CASC

foto

Lince 2000

foto

Lince 2000

Fotografia © CASC

foto

Selex ST3 12 1971

foto

Selex ST3 12 1971

Fotografia © casc

 
 

Partners

Reinvac
Petroselva
Moto Clásica
XLII Llotja de Sils
Motor Club Girona
A.E.C.D.
feva

Xarxes socials

La nostra presencia a FacebookTwitterEls nostres videos a YoutubeLinkedin