Les zones humides

El nostre petit municipi us obre les portes per a que gaudiu d'un indret tranquil, divers, que conviu de forma respectuosa amb el medi ambient, alhora que treballa per mantenir les seves tradicions i llegendes més vives que mai.
L'Estany de Sils ha estat, i és, l'element més important del municipi, origen del nostre paisatge i natura, de la nostra cultura i història. Pràcticament tots els racons de Sils amaguen secrets al voltant d'aquest espai natural, que va arribar a ser l'estany més gran de Catalunya, abans de la seva dessecació. Les festes, les llegendes, la gastronomia, fins i tot l'estil propi de la nostra gent, guarden un misteriós lligam amb les aigües de l'estany.
Però Sils no s'acaba a l'estany, descobriu els diferents paisatges fent alguns dels senders a peu, la rica diversitat de la natura amb les visites guiades, les sensacions més intenses amb les rutes BTT. I quan estigueu cansats, relaxeu-vos en un dels allotjaments rurals que podreu trobar dins del nucli o aïllats. També podreu trobar una oferta cultural que us permetrà conèixer la nostra història. Passegeu a la recerca de les esglésies i dels antics masos i hostals que encara es conserven, tant al nucli urbà com als veïnats més allunyats.
Venir a Sils és poder gaudir del descans i la diversió en un indret únic a Catalunya, que t'ofereix molt més del què t'imagines. 

Print

foto

Els estanys

Fotografia © Ajsils

foto

L'acequia de Sils

Fotografia © AjSils

foto

Les cuineres de Sils

Fotografia © Sils

foto

Circuit Multipistas

Fotografia © Circuitmultipistes

 
 

Partners

Reinvac
Petroselva
Moto Clásica
XLII Llotja de Sils
Motor Club Girona
A.E.C.D.
feva

Xarxes socials

La nostra presencia a FacebookTwitterEls nostres videos a YoutubeLinkedin