Amics de la C.A.S.C.

F.E.V.A.

La Federació Espanyola de Vehicles Antics - FEVA es constitueix, el 20 d'octubre de 1993, com una associació privada, sense ànim de lucre, i així es va incorporar en el registre Nacional d'associacions amb el número F1627 i CIF G-96676226 el 11 de febrer de 1994.

Els propòsits de la FEVA són:

-Promoure, l'interès per als vehicles historics, antics, cotxes clàssics i de col·lecció, estimular la restauració, conservació i exposició, així com tenir cura de la seva catalogació, certificació i manteniment.
-Promoure i mantenir contactes i col·laboració entre els seus membres.
-Representar les activitats relacionades amb els vehicles històrics i als seus associats, devant qualsevol administració Europea, estatl, regionals o locals.
-Facilitar informació, ajuda i assistència a tots els seus associats.
-Organitzar i participar en les manifestacions d'interès per els vehicles històrics, antic, clàssic i de col.lecció, directa o indirectament. Ja siguin manifestacions artístics, culturals o turístiques, tant a nivell nacional com internacional.
-Regular el calendari de les activitats d'interès comú, tant locals com nacionals.
-Regular, d'acord amb codis d'Events i Tècnic de la FIVA, els esdeveniments no esportius a Espanya. Definir i aplicar les normatives deontològiques entre els seus associats per el seu millor l'ús i per el gaudi dels vehicles històrics, excloent expressament l'activitat comercial.

 

Print

foto

Federación Española de Vehículos Antiguos

Fotografia © feva

 

 
 
Close
Veure tots els amics
 

Partners

XXXIX LLotja de Sils
Petroselva
Moto Clásica
2016, Any del Patrimoni Mundial de l'Automóbil
Edicions Benzina
Motor Club Girona
A.E.C.D.
HS

Xarxes socials

La nostra presencia a FacebookTwitterEls nostres videos a YoutubeLinkedin