Amics de la C.A.S.C.

F.E.V.A.

La Federació Espanyola de Vehicles Antics - FEVA es constitueix, el 20 d'octubre de 1993, com una associació privada, sense ànim de lucre, i així es va incorporar en el registre Nacional d'associacions amb el número F1627 i CIF G-96676226 el 11 de febrer de 1994.

Els propòsits de la FEVA són:

-Promoure, l'interès per als vehicles historics, antics, cotxes clàssics i de col·lecció, estimular la restauració, conservació i exposició, així com tenir cura de la seva catalogació, certificació i manteniment.
-Promoure i mantenir contactes i col·laboració entre els seus membres.
-Representar les activitats relacionades amb els vehicles històrics i als seus associats, devant qualsevol administració Europea, estatl, regionals o locals.
-Facilitar informació, ajuda i assistència a tots els seus associats.
-Organitzar i participar en les manifestacions d'interès per els vehicles històrics, antic, clàssic i de col.lecció, directa o indirectament. Ja siguin manifestacions artístics, culturals o turístiques, tant a nivell nacional com internacional.
-Regular el calendari de les activitats d'interès comú, tant locals com nacionals.
-Regular, d'acord amb codis d'Events i Tècnic de la FIVA, els esdeveniments no esportius a Espanya. Definir i aplicar les normatives deontològiques entre els seus associats per el seu millor l'ús i per el gaudi dels vehicles històrics, excloent expressament l'activitat comercial.

 

Print

foto

Federación Española de Vehículos Antiguos

Fotografia © feva

 

 
 
Close
Veure tots els amics
 

Partners

Reinvac
Petroselva
Moto Clásica
XLII Llotja de Sils
Motor Club Girona
A.E.C.D.
feva

Xarxes socials

La nostra presencia a FacebookTwitterEls nostres videos a YoutubeLinkedin